Grandstream GXV3275

 

 

De GXV3275 van Grandstream een is een moderne Video IP-telefoon gebaseerd op Android software. Deze zakelijke telefoon beschikt over 6 lijnen die u tegelijkertijd kunt benutten. De GXV3275 biedt u de mogelijkheid tot video converencing via een multi media platform.

 

Deze GXV3275 IP Video Phone levert u de functionaliteit van een Android tablet waardoor het als het ware een totaaloplossing wordt. U kunt dus niet alleen bellen, vergaderen in video kwaliteit maar ook internetten en internetapplicaties uit de Google Play Store downloaden en andere zakelijke apps.

 

De GXV3275 wordt biedt u een uitstekende geluidskwaliteit, video en multimedia. Deze zakelijke telefoon zorgt ervoor dat u optimaal in contact blijft met uw collega's, zodat u altijd up-to- date bent. Deze unieke design telefoon beschikt over 6 vrije lijnen en een 7 inch touchscreen.

 

Verder biedt GXV3275 een verscheidenheid aan mogelijkheden om te communiceren met relaties en klanten door middel van video-oproepen te voeren en de toegang tot andere handige internet applicaties: zoals Skype, Google Spots. Te integreren/ gebruiken met Salesforce1 een geliefde tool voor de verkoopafdeling. Maar ook bijvoorbeeld met GoToMeeting om uw contactmomenten en afspraken te managen.

 

Uiteraard wordt deze VoIP telefoon geleverd met Bluetooth, gigabitpoorten, geintegreerde WIFI enzovoorts.

 

De GXV3275 kan aangesloten worden op verschillende apparaten zoals live video camera's, SIP deuropeners. U kunt de GXV3275, vanwege zijn grote tablet scherm ook gebruiken voor IP-surveillance en IP camera's, waarop u alles goed kunt bekijken.

 

Overige informatie

 

  • 6 lijnen 6 SIP accounts, gratis IP VideoTalk rekening voor videobellen, tot 6-way voice conferencing en 3-weg video conferencing
  • Draait Android versie 4.2 en biedt volledige toegang tot de Google Play Store
  • 1 megapixel CMOS-camera
  • 7 inch (1024x600) capacitieve touchscreen
  • Dual-geschakelde Gigabit-poorten en een geïntegreerde WiFi (802.11b / g / n)
  • Bluetooth voor headsets en koppelen mobiele apparaten, USB-poort, SD-kaartslot, mini-HDMI-uitgang voor aansluiting op TV-monitor
  • Maak een Android app voor uw bedrijf om te draaien op de GXV3275 met behulp van Google's API en Grandstream's SDK tool kit

 

Bekijk hier de Datasheet Grandstream GXV3275

 
€239,00